Izvor:
15.02.2017 u 16:39
0

Čović zgrožen monstruoznošću Turaka: DOBIĆE ODGOVOR NA OVO, OSVETIĆEMO SE!

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović zgrožen je postupkom navijača Galatasaraja, i poručio je da će se crveno-beli osvetiti.

Turski huligani su po ko zna koji put oskrnavili grob Marka Ivkovića, a sada je reagovao i prvi čovek crveno-belih.

– Šta reći za takvu vrstu provokacije. Ubiti čoveka krvnički, pa slaviti njegovo ubistvo slikajući se ispred groba, i to ne prvi put, može da bude samo delo obolelog uma. Ima li kraja morbidnosti tih ljudi – rekao je Čović, za Alo.

Upravo protiv Galatasaraja će crveno-beli igrati narednu utakmicu u Evroligi, i to u Beogradu.

– Definitivno hoće da isprovociraju i stvore dodatnu tenziju pred jedan od odlučujućih mečeva za top 8. Treba ostati hladne glave, i molim navijače da ne urade nešto što bi štetilo klubu. Marko Ivković će zauvek ostati u našim srcima, a Galatasaraj će odgovor na ovo dobiti 23. februara, kada ih pobedimo na parketu. To će biti trijumf sa Marka – zaključio je Čović.

Alo
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter