Izvor:
15.05.2016 u 20:13
0

ZVEZDA PREJAKA ZA FMP: Zabeležili pobedu i zadržali maksimalan učinak

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas u gostima FMP iz Železnika sa 91:83 (23:23, 24:23, 26:12, 18:25) u trećem kolu Grupe A Super lige Srbije.

Ekipa Dejana Radonjića zadržala je maksimalan učinak u prvenstvu Srbije, dok je FMP pretpeo prvi poraz.

Zvezdu su predvodili Tarens Kinsi, Stefan Jović i Vladimir Štimac sa po 12 poena, dok su kapiten Luka Mitrović i Kvinsi Miler postigli po 11.

U ekipi FMP-a najistaknutiji bio je Filip Čović sa "dabl-dabl" učinkom od 18 poena i 10 asistencija, dok je Ognjen Dobrić postigao 21 poen.

Utakmica u dvorani u Železniku odigrana je pred oko 200 gledalaca. FMP je u prvih 20 minuta igre pružio veoma dobar otpor. Timovi su se u prve dve četvrtine smenjivali u vodjstvu, da bi Zvezda u trećoj deonici stekla dvocifrenu prednost i tako prelomila utakmicu.

FMP je predvodjen Filipom Čovićem i Ognjenom Dobrićem u prvih 20 minuta pružio jak otpor Crvenoj zvezdi, ali su gosti u trećoj deonici pojačali tempo, stekli dvocifrenu prednost za koju ekipa Slobodana Klipe nije imala odgovor, pa je Zvezda rutinski meč privela kraju.

Trener Zvezde Dejan Radonjić i na ovoj utakmici pružio je šansu svim igračima, a jedino Nikola Rebić i Vasilije Micić se nisu upisali u strelce.

Izvor: Beta
Foto: Facebook/KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter