Izvor:
13.12.2019 u 10:01
0

RAMPA ZA OTVORENI ŠUT Mega neće dozvoliti da se Mornar raspuca

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević, pred meč 11. kola ABA lige protiv Mornara, rekao je da njegov tim ne sme da dozvoli rivalu mnogo otvorenih šuteva.

"Sutra igramo protiv napadački vrlo potentne ekipe Mornara. Imaju nekoliko odličnih šutera u ekipi uz izuzetno iskusnu centarsku liniju. Jasno je da smo se kao ekipa podigli. Slavili smo u Laktašima, protiv Partizana smo tri četvrtine igrali odlično. Uz dobru energiju i agresivnu odbranu, moramo da pokažemo i veću želju za pobedom od protivnika", rekao je Milojević za klupski sajt.

Milojević je dodao i da njegovi igrači moraju da se bore za svaku loptu i skok.

– Ne smemo da im dopustimo mnogo otvorenih šuteva jer ako se raspucaju, tada su u problemu i mnogo jače ekipe od nas. Mečevi u Baru su obično bili vrlo uzbudljivi i teški, verujem da ce tako biti i ovaj put. Po kvalitetu spadaju u najjace ekipe u ligi. Na nama je da damo sve od sebe, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo – zaključio je MIlojević.

Mega posle 10 kola u regionalnoj ligi ima skor 2-8, dok je Mornar na učinku od po pet pobede i poraza.

Meč između košarkaša Mornara i Mege igra se sutra od 18 sati u sportskoj hali "Topolica" u Baru.


PROČITAJTE JOŠ VESTI IZ KOŠARKE

JOKIĆ PONOVO OSVETNIK Srbinov dabl-dabl u pobedi nad Portlandom (VIDEO)

MOŽDANI UDAR U NBA Borba za život Dejvida Sterna

PRINOVA U DOMU DONČIĆA Lukina devojka saopštila prelepu vest – sad ih je četvoro

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter