Izvor:
06.12.2019 u 10:28
0

BLEDA PARTIJA LEBRONOVOG SINA: Broni Džejms razočarao publiku!

"UČINI NEŠTO s time, Baby Bron", vikao je čovek iz publike. "Moramo to videti. Nemaš celi dan pred sobom", povikao je frustrirani gledatelj kad je dečko kojeg su svi došli videti promašio prva dva pokušaja, jedno pogrešno polaganje i šut za tri koji se odbio od ploče. Kad je pre utakmice istrčao na teren sa svojim suigračima, publika je ustala i pretvorila se u paparazze, snimajući ga mobitelima. "To je on! To je sin LeBrona Jamesa!" rekao je mladić koji je sedeo uz teren, za ESPN piše Myron Metcalf.

Entuzijastičnih 12.000 gledalaca ispunilo je NBA dvoranu tog prazničnog vikenda kako bi videli princa i potražili znakove buduće izvrsnosti koja bi trebala doći s njegovim nasleđem. Zakucavanje. Ludu blokadu. Asistenciju bez gledanja. Nešto što dokazuje njegovu vezu s možda najvećim igračem u istoriji košarke, četvorostrukim MVP-jem NBA lige koji s 34 godine i dalje dominira američkom košarkom.

Umesto toga, publika je svedočila neuverljivoj izvedbi 15-godišnjeg Bronnyja Jamesa, srednjoškolca koji je prvi put u karijeri igrao u jednoj NBA dvorani i to kao dio jedne od najboljih srednjoškolskih momčadi. Šest minuta i osam sekundi prije kraja prve četvrtine u subotu, Bronny je ušao u igru u pobedi Sierra Canyona iz Kalifornije 66:63 protiv Duncanvillea iz Teksasa, na Thanksgiving Hoopfestu u American Airlines Centeru.

Protiv Duncanvillea, branioca naslova državnog 6A prvaka u Teksasu, Bronny je pokazao neiskustvo skladno svojoj dobi. U driblingu su stariji i brži bekovi bili bolji. Nedostajalo mu je snage da se izbori za lopte protiv telesno jačih mladih talenata. Imao je dve izgubljene lopte zaredom kad se u drugom poluvremenu pritisak povećao. Nije mogao pronaći ritam s linije za tri poena. A kad je utakmica postala napeta, Bronny je seo na klupu. Srčano je pokušao uticati na igru u utakmici, ali je završio sa samo dva poena.

Izvor: Index
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter