Izvor:
01.12.2019 u 21:01
0

ABA LIGA: Partizan ubacio 102 poena protiv Krke i slavio!

Košarkaši Partizana savladali su u "Štark areni" ekipu Krke sa 102:80, u devetom kolu ABA lige.

Ovim trijumfom crno-beli su zadržali maksimalan učinak koji imaju na svom terenu, dok je slovenačkoj ekipi ovo treći uzastopni gostujući poraz.

Andre Trinkijeri na ovom meču nije mogao da računa na Markusa Pejdža i novopridošlog Redžija Redinga, dok je Rašon Tomas svih 40 minuta presedeo na klupi.

Nakon nešto tvrđeg početka i nekoliko neorganizovanih napada na obe strane, košarkaši Krke su stigli do maksimalne prednosti koju su imali na ovom meču (13:8).

Akcije su se najčešće završavale šutevima van linije 6,75, a precizni su bili Jošilo i Kouzi. Ipak, opadanje procenata šuta za tri poena gostiju dogodila se u istom trenutku kad i „buđenje“ crno-belih.

Doduše, sigurno na terenu igrači Partizana su stekli uglavnom sa linije slobodnih bacanja, kojih je, zbog izuzetno agresivne igre izabranika Vladimira Anzulovića, bilo pregršt.

Drugu četvrtinu domaći su otvorili odlično, trojkom Zagorca. Međutim, Lapornik i Ramljak su svojim koševima držali Krku na pristojnom zaostatku.

Usledila je furiozna završnica prvog poluvremena Partizana, koji su na veliku pauzu otišli sa autoritativnim zakucavanjem Mozlija i prednošću od 46:37.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter