Izvor:
28.11.2019 u 08:57
0

UHAPŠEN ZBOG INCIDENTA: Preti mu kazna zatvora i doživotna suspenzija! (FOTO)

Igraču Tirane zbog incidenta preti, po albanskom zakonu, i kazna zatvora do pet godina.

Nepopularna košarkaška liga Albanije došla je u medije po skandalu za pamćenje. Košarkaš Tirane Bruno Deliju doživotno je suspendovan zbog fizičkog napada na sudiju tokom utakmice sa Teutom.

Deliju je, u poslednjoj četvrtini, ušao u raspravu sa sudijom Jurgenom Muhom, zbog faula koji je dosudio protivničkoj ekipi. Igrač je prvo krenuo sa psovkama, a kada mu je arbitar dao tehničku, košarkašu je eksplodirao i udario ga pesnicom! I to ne jednom, nego više puta … Sve dok igrači obe ekipe nisu došli da ih razdvajaju.

Deliju je uhapšen zbog ovog incidenta.

KS Albanije je doneo odluku da kazni igrača za doživotnom zabranom bavljenja košarkom, ali ovde bi mogao da se umeša i tamošnji zakon prema kom, za nasilje na sportskim priredbama, sledi kazna zatvora do pet godina.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter