Izvor:
23.11.2019 u 17:18
0

ŠAKOTA SE VRATIO NA KLUPU CRVENO-BELIH Cilj je titula u ABA ligi i što više pobeda u Evroligi (VIDEO)

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da je Dragan Šakota dobar izbor za novog trenera i poručio da ciljevi kluba ostaju isti – titula u ABA ligi i što više pobeda u Evroligi.

– Kad je Milan Tomić otišao i kada je Andrija Gavrilović privremeno postavljen za prvog trenera rekli smo da ćemo u nekom periodu imenovati prvog trenera. Došli smo do rešenja, Šakota je izabran i ja mu na tome čestitam. Cilj je prvo mesto u ABA ligi, a što se tiče Evrolige, svaka pobeda je dobrodošla – rekao je Čović na vanrednoj konferenciji za medije na Malom Kalemegdanu.

On je istakao da nije zadovoljan što se u delu javnosti pravi "rijaliti" oko Zvezde i potom objasnio situaciju oko Džejmsa Gista, koji nije bio u timu na utakmicama protiv Albe i Žalgirisa.

– Gist je ostao u Beogradu i vredno trenirao jer je imao pokretanje disciplinskog postuolpka zbog kašnjenja na aerodrom uoči utakmice sa Efesom. Izjavu njje dao, u ponedeljak je isticao rok, a princip je jasan, niko ne može da bude iznad Crvene zvezde.To je sad u proceduri, kažnjen je javnom opomenom – istakao je Čović i otkrio da Gistova plata nije 580.000, nego 500.000 evra.

Čović je govorio i o kritikama na račun njegovog sina Filipa.

– Najviše je Filip na udaru. Brzo smo zaboravili i polufinale i finale iz prošle sezone. Pa šta ako je pogrešio protiv Partizana? Protiv Makabija ili Asvela je pogrešio neko drugi. Dok sam u klubu svi igrači su moji sinovi. Znam da neki hoće da oteraju Filipa. Neće moći – poručio je Čović.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter