Izvor:
20.11.2019 u 12:39
0

ZVANIČNO Kokoškov selektor košarkaša Srbije

Pomoćni trener NBA ligaša Sakramenta Igor Kokoškov i zvanično je imenovan za selektora Srbije, saopšteno je iz Košarkaškog saveza Srbije (KŠ).

Kako se navodi, posle uspešnih pregovora predsednika KŠ Predraga Danilović i stručnjaka koji skoro dve decenije radi u NBA ligi, postignut je dogovor da Kokoškov preuzme nacionalni tim Srbije.

– Izuzetno smo zadovoljni što će tako kvalitetan stručnjak i jedan od najboljih srpskih trenera ubuduće sedeti na klupi reprezentacije Srbije. Igor je najbolje rešenje za predstojeće izazove, jer nas očekuju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, a jasno je da je naš primarni cilj da izborimo plasman na oba takmičenja. Veliko hvala Sakramento Kingsima, posebno Vladu Divcu, na pomoći i razumevanju u realizaciji angažovanja Kokoškova od strane KŠ, što je veoma bitno za kompletnu srpsku košarku. Uskoro ću se u Americi sastati sa Igorom, gde ćemo razgovarati o detaljima saradnje i planovima za naredni period – izjavio je Danilović.

VLADE DIVAC JE NEŠTO RANIJE POŽELEO SREĆU IGORU NA KLUPI "ORLOVA"

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter