Izvor:
15.11.2019 u 19:51
0

CSKA LAKO SAVLADAO FENER: „Armejci“ slavili sa 18 razlike!

Košarkaši CSKA Moskve savladali su Fenerbahče sa 88:70, u osmom kolu Evrolige.

Izabranici Željka Obradovića nastavili su sa jako lošim partijama u najelitnijem takmičenju i zabeležili šesti poraz.

Koliko su rezultati turske ekipe loši govori podatak da su za celu prošlu sezonu u Evroligi imali pet neuspeha.

U derbiju ove runde, "armejci" su vodili tokom čitavog meča i na kraju ubedljivo slavili. Prvo poluvreme je bilo koliko-toliko izjednačeno, ali su izabranici sjajnom trećom četvrtinom prelomili utakmicu, a visoko vođstvo uspešno sačuvali.

Fantastičnu partiju pružio je Majk Džejms, koji je za oko 30 minuta provedenih na terenu postigao 31 poen, a imao je i četiri asistencije i dva skoka.

Interesantno, jedini dvocifren pored Amerikanca bio je još samo Janis Strelnieks sa 23 poena.

I u ekipi Fenera samo dvojica su imala dvocifreni učinak. Kostas Slukas je uz šest asistencija imao i 20 poena, dok je Derik Vilijams meč završio sa 19 poena i tri skoka.

Srpski košarkaš Nikola Kalinić je praktično celu utakmicu proveo na parketu. Uspeo je da "uhvati" 10 lopti i ubaci šest poena.

U narednoj rundi CSKA gostuje Baskoniji, a Fenerbahče Barseloni.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter