14°C

Beograd

TRENER PARTIZANA ANDREA TRINKIJERI: Ovo je jedna od onih noći!

Trener Partizana Andrea Trinkijeri je rekao da nije ljut, ali da mu je žao što je ekipa izgubila od Venecije.

Beogradski tim je doživeo prvi poraz u Evrokupu ove sezone, rezultatom 83:69.

- Imali smo nizak nivo energije, nismo stvorili šansu da pobedimo. Ovo je jedna od onih noći kada sve pokušavate, a ništa ne upali. Da li sam šokiran? Šokiraju smrt, bolest, nešto što se dogodi deci. Ono što se dešava u košarci ne šokira. Nismo dobro čitali prostore u njihovij odbrani, bili smo loši i u odbrani i u napadu - rekao je Trinkijeri.

On je ponovio da je ekipa bila loša u svim segmentima igre.

- Nismo imali koncentraciju, pristup igri, nismo znali kako da koristimo faulove, kako da čitamo mis-meč situacije. Bila je sramota od utakmice, ali... Ali! Mislim da ovakva utakmica, koja je bila loša, ne može da obriše sve druge stvari koje smo uradili. Ako smo pametni, shvatićemo poruku, ako nismo i tada ćemo shvatiti, ali na teži način - rekao je Trinkijeri.

Njegov tim se posle dva meseca vratio u halu u kojoj će igrati kao domaćin ove sezone.

- Ovakve utakmice se dese, ja sam ih nisam imao mnogo, ali sam ih imao. Kao da smo se našli jutros i rekli, 'ajde, idemo na basket da vidimo kako će to da izgleda. Ovo nije slika naše ekipe. Nisam ljut, žao mi je. Ovi igrači su svašta prošli u proteklih mesec i po dana i nisu zaslužili ovakvu utakmicu. Desilo se. Ako mislite da ću sa pištoljem ući u svlačionicu... Neću. Znam da smo bili loši, znam da nam je protivnik bio dobar. Znam gde želimo da idemo, znam i kako želimo da idemo. Biće ovakvih situacija u sezoni, ali ćemo imati i utakmice kao u Veneciji, sa Lokomotivom, u Limožu... To je tako, nemamo vremena da treniramo, moramo da izmišljamo svašta na utakmicama, danas nismo izmislili ništa - istakao je Trinkijeri.
Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar