Izvor:
31.10.2019 u 21:26
0

TRENER HIMKIJA POSLE PORAZA: Nosioci naše igre su se potrošili protiv Panatinaikosa!

Trener Himkija Rimas Kurtinajtis rekao je posle poraza od Crvene zvezde da je njegovom timu nedostajalo energije, posebno igrača s klupe.

Himki je u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" izgubio od Crvene zvezde sa 90:78, u šestom kolu Evrolige.

– U ovom duplom pogramu utakmica, mi smo bili u boljoj situaciji… Ali nije problem bio u tome, već to što su igrači mislili samo na sebe i neki od nosilaca su se potrošili protiv Panatinakosa. Nismo imali podršku od igrača s klupe. Ovo je bilo dobro iskustvo, imamo još šest duplih programa. Moramo da naučimo da kontrolišemo utakmicu. Hvala Zvezdi što nam je bila dobra lekcija. Novinarima posle meča.
"čestitam Zvezdi i treneru Andriji Gavriloviću na odličnoj utakmici s mnogo energije i bukvalno su ostavili srce na terenu. Pobeda se nije dovodila u pitanje –
rekao je Kurinajtis.

Upitan o stanju plejmejkera Stefana Jovića koji je polomio rebro, Kurinajtis kazao je da ga u timu očekuje za oko nedelju dana.

– Počeo je individualno da treninra. Možda će se vratiti već sledeće nedelje. Verujem da ćemo izgledati mnogo bolje. U ovom trenutku moramo da preživimo s igračima koje imamo – rekao je trener Himkija.

Dok Zvezda ima skor 2-4, Himki je drugim porazom izgubio korak za neporaženim liderom Barselonom.

Izvor: b92.net
Foto: b92.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter