Izvor:
03.10.2019 u 20:49
0

BAJERN IZNENADIO ARMANI: Pobeda Radonjićeve čete!

Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su Armani iz Milana 78:64, u prvom kolu Evrolige.

Srpski košarkaš Vladimir Lučić bio je najbolji pojedinac u ekipi Dejana Radonjića i meč je završio sa 26 indeksnih poena.

Reprezentativac Srbije imao je 18 poena (7/12), pet skokova i dve ukradene lopte i bio je najefikasniji igrač u pobedničkom timu.

Lučića je pratio Nihad Đedović sa 16 poena, Maodo Lo je dodao 12, dok je nekadašnji NBA košarkaša Greg Monro imao šest, uz 10 skokova i četiri asistencije.

Za Armani nisu igrali Nemanja Nedović i Vladimir Micov zbog povrede, dok je odličan debi za ekipi iz Milana imao vremešni Luis Skola.

Argentinac je preneo sjajnu formu s Mundobasketa na Evroligu i utakmicu je završio sa 17 poena i šest skokova. Serhio Rodriges imao je 14 i šest asistencija, dok je dvocifren još bio Dela Vale sa 10.

Bajern je ključnu razliku napravio u drugoj deonici, koju je dobio 20:11, a potom je u trećoj i četvrtoj samo održavao prednost.

Dejan Radonjić uspeo je da nadmudri Etorea Mesinu, koji sigurno neće biti zadovoljan izdanjom svog sastava.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter