Izvor:
16.09.2019 u 18:10
0

TRENER IGOKEE DOŽIVEO MOŽDANI UDAR: Trifunović sada u stabilnom stanju!

Nakon što je trener Igokee Aleksandar Trifunović doživio moždani udar, iz Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci je potvrđeno za domaće medije da je stanje stabilno.

Za sada nije poznato kakav je bio intenzitet moždanog udara, kao i eventualne posledice, ali najvažnije je da je Trifunovićevo stanje stabilno, što je za MONDO potvrdio direktor Kliničkog centra Vlado Đajić.

– Trifunović je primljen u Urgentni centar UKC RS nešto pre 16 časova i posle dijagnostičke obrade smešten u kliniku za neurologiju, gde ostaje na daljem lečenju i praćenju – naveli su iz Kliničkom centru u Banjaluci.

U klubu iz Aleksandrovca su istakli da je Trifunović uspeo da pozove Vuka Radivojevića, dugogodišnjeg igrača a sada funkcionera Igokee, i otključa mu vrata stana, pre nego što su ga prebacili u bolnicu u Banjaluci.

Trifunović, koji ima 52 godine, pre Igokee vodio je Karšijaku Ješilgiresun, Astanu, Žalgiris, Lijetuvos Ritas, Spartak iz Sankt Peterburga, Panionios, a u tri navrata sedeo je i na klupi Crvene zvezde.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter