Izvor:
16.09.2019 u 12:33
0

CRVENA ZVEZDA: Košarkaši otputovali u Atinu!

Košarkaši Crvene zvezde otputovali u Atinu gde će u naredna četiri dana odigrati tri jake pripremne utakmice.

Šampion Srbije u Grčkoj odigraće mečeve sa Olimpijakosom i Peristerijem.

Trener Milan Tomić imaće za ove, poslednje provere pred put u Zagreb na Superkup ABA lige nekompletan sastav, pošto zbog lakše povrede u Beogradu ostaje kapiten Branko Lazić, senegalski reprezentativac Mo Faje je dobio produženi odmor nakon učešća na Svetskom prvenstvu (od subote se nalazi u Beogradu), dok centar Ognjen Kuzmić i dalje čeka dozvolu lekara da se postepeno uključuje u treninge ekipe.

Crveno-beli će nakon puta i odmora, prvi trening u dvorani "Mira i Prijateljstva" odraditi u ponedeljak uveče u vreme odigravanja prve zatvorene trening utakmice koja je na programu u utorak u Pireju.

Sledeći test je duel sa Peristerijem koji je na programu u četvrtak od 19 časova, a već u petak od 21 sat crveno-beli igraju novu utakmicu sa Olimpijakosom koja će biti otvorena za javnost, i biće poslednja i najjača provera za ekipu Crvene zvezde pred put u Zagreb na Superkup ABA lige i start nove sezone

Putujemo u Atinu, gde ćemo uostalom i otvoriti novu sezonu Evrolige početkom oktobra. Poslednja je faza priprema i očekuju nas dobre provere, da vidimo gde smo, šta je dobro, šta treba da se koriguje. Idemo bez Branka Lazića koji ima lakšu povredu i ne želimo ništa da rizikujemo, ostaju i Faje i Kuzmić, svi ostali igrači su spremni. Biće to dobre, jake utakmice za nas u trenutku kada ulazimo u finiš priprema koje smo počeli podsećam, pre nepunih mesec dana, 19.avgusta okupljanjem u Beogradu. Takođe, igramo 3 utakmice u 4 dana, što je neki ritam koji nas očekuje u takmičarskoj sezoni koja uskoro počinje – rekao je pred put u Atinu trener crveno-belih Milan Tomić.

Ekipa Crvene zvezde vraća se u Beograd u subotu u popodnevnim časovima, već u nedelju predviđene se u aktivnosti sa Evroligom (Media Day) i predstavljanje srpskim medijima, a put u Zagreb sledi već 25.septembra.

Prva takmičarska utakmica u novoj sezoni je duel sa Primorskom Sikst u dvorani "Dražen Petrović" dan kasnije.

Izvor: B92
Foto: Twitter/printscreen/@PartizanBC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter