11°C

Beograd

BOGDANOVIĆ ZADOVOLJAN: Bili su u prednosti u odnosu na nas! (FOTO)

Bek košarkaške reperezentacije Srbije Bogdan Bogdanović bio je zadovoljan svojim izdanjem u pripremnom meču protiv Litvanije, a istakao je i da uigranost rivala ne može da bude opravdanje za prikazanu igru srpskog tima.

- Dobar i kvalitetan protivnik, oni su dosta uigraniji od nas. Imali su nekoliko dobrih prijateljskih utakmica, dok smo mi imali jedan-dva treninga pre ovoga. Vidi se da su uigrani i zato nam je i bilo teže da igramo prvih par minuta, bile su teške noge, prva utakmica… Nije pravdanje, ali tako smo izgledali. Imamo vremena da se spremimo i da se uigramo - rekao je Bogdanović novinarima posle meča.

Bogdanović je upitan i kako će tim gradi hemiju u timu.

- Treningom, komunikacijom posle treninga, druženjem, kao što smo radili i svih prethodnih godina.

Bek Sakramento Kingsa bio je zadovoljan svojim izdanjem na sinoćnjem meču, pošto je susret završio kao najfikasniji u srpskom timu sa 18 poena.

- Bilo je dobro, radim na svom napretku i podižem svoj kvalitet igre i biće samo bolje - rekao je on.

Zahvalio je publici koja je u velikom broju došla u beogradsku Štark arenu.

- Bilo je lepo igrati ovde, kao i uvek. Mi smo zemlja košarke i to vraćamo košarci svaki put kada igramo ovde - rekao je Bogdanović i osvrnuo se na meč sa istim rivalom u ponedeljak u Litvaniji.

- Mi bismo mogli da odigramo sigurno bolje, a oni na domaćem terenu još bolje i agresivnije nego ovde. I oni su zemlja košarke, za igrače je možda lepše i izazovnije kada se igra na strani - zaključio je Bogdanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar