Izvor:
28.06.2019 u 07:46
0

PETROVIĆ: Da izvučemo pouke, protiv Rusije će biti bolje!

Košarkašica Srbije Sonja Petrović, posle prve utakmice na Evropskom prvenstvu i pobede protiv Belorusije, rekla je sinoć da treba prihvatiti ovuj trijumf, iako to nije bila najlepša utakmica.

Definitivno nije najlepša, ali ćemo je prihvatiti za prvu uakmicu i pobedu. Mislim da imamo milion misli u glavi koje treba sumirati do sutra, do novog protivnika Rusije, koji je dominatniji u mnogim aspektima. Potrudićemo se da otvorimo bolje utakmicu s našom prepoznatvljivijom igrom, koja kreće iz odbrane. Mislim da će nam biti lakše i u napadu – rekla je Petrović novinarima posle meča.

Najefikasnija u srpskom timu sa 18 poena nada se da će tim današnji mec sa Rusijom dočekati rasterećenije.

Delovalo mi je da smo danas svi bili u grču i nikako nismo mogli da uđemo u nalet. I ja se nadam da ne može gore, mada se sa nama nikad ne zna. Nadam se da ćemo sutra (u petak) bolje da se pripremimo i da će svaka od nas individualno, a onda i timski, da se prikaže u boljem svetlu. Pokušali smo da se nadigravamo sa njima, da nešto pametujemo. Da izvučemo pouke, pa će sutra biti bolje – rekla je Petrovićeva.

Ona je istakla da ekipa nije dala publici priliku da je podrži na pravi način jer nije bilo atraktivnih poteza, ali je bila zadovoljna što je hala u Zrenjnaninu bila ispunjena i što su navijači došli da ih podrže.

Košarkašica Ðirone o pobedničkom košu rekla je da joj neće biti među najdražim.

Ovo je trebalo da se dobije rutinski, sa većom razlikom. Ovaj koš za pobedu ne treba da se pamti, jer nije trebalo sebe da dovedemo u ovu situaciju – zaključila je Petrović.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter