Izvor:
28.06.2019 u 05:45
0

MALJKOVIĆ: Gore od ovog ne može!

Selektorka ženske košsarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković, posle pobede nad Belorusijom u prvom meču Evropskog prvenstva, rekla je da je da gore od ove utakmice njena ekipa ne može da odigra.

Prvi utisak je da od ovog ne može gore, mnogo smo loše odigrali utakmicu. Odigrali smo sve ono što inače ne radimo, mnogo smo se istrošli, videli ste svi. Pobedili smo, a to je na kraju najvažnije. Mnogo teška utakmica, na kraju smo uspeli svi da se skupimo u svim onim situacijama. Igračice na podu, ona trojka koju smo prilimi… Pobeda se piše – rekala je Maljković novinarima posle meča.

Ona je istakla da je Belorusija najnezgodniji rivala za prvu utakmicu.

Nervoza, vodeće igračice su promašile brdo zicera i bacanja… Ne može, to je nervoza, kod kuće se igra. Svi smo videli kakava je ekipa Belorusije. Pobedili smo jako teško, devojke treba da uzmu motiv i pouke iz ove utakmice. Ovako apsolutno ne može da se igra. U naredne dve utakmice moramo da zabroravimo na nervozui i da krenemo da prikazujemo našu igru – rekla je Majkovićeva, koja se osvrnula i na to šta njen tim očekuje u duelu protiv Rusije u petak.

Belgija je najčvršći tim prvenstva, Rusija takođe. Gore od ovog ne može. Pobedili smo i hajde da sve to da prenesemo na utakmicu protiv favorizovane Rusije – zaključila je Maljkovićeva.

Izvor: Tanjug
Foto: Kss.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter