Izvor:
27.06.2019 u 13:20
0

DERIK BRAUN PRVO VELIKO ZVEZDINO POJAČANJE ZA NOVU SEZONU!

Iskusni američki košarkaš Derik Braun novo je pojačanje Crvene zvezde.

Bivši član Anadolu EFES-a i brojnih drugih ekipa Evrope ali NBA prva je velika investicija na Malom Kalemegdanu.

Braun donosi crveno-belima ogroman kvalitet i veliko iskustvo, pokrivaće pozicije krilnog centra i centra.

Krilni centar visok 204 centimetara igra podjednako dobro na poziciji krilnog centra i centra i donosi veliki kvalitet I iskustvo novom timu crveno-belih u narednoj sezoni.

31-godišnji Braun ima veliki staž igranja u NBA i evropskim klubovima koji su se takmičili u Evroligi ili borili za trofej u Evrokupu. Od 2009.godine i nakon 4-godišnjeg staža na koledžu „Kzejvijer" (Xavier) igrao je 4 sezone u ekipama Šarlota (koja ga je i draftovala kao 40. pika na draftu 2009. godine) Njujork Niksa i ponovo Šarlota u sezoni 2011-2012.

Evropsku epizodu počeo je u Lokomotivi Kubanj sa kojom je kao jedan od najboljih igrača tog tima i član najbolje petorke tog takmičenja, osvojio Evrokup 2013. godine, a još dve sezone proveo je u Rusiji igrajući Evroligu u tom klubu.

Od 2015. godine član je Anadolu EFES-a, a nakon turskog kluba ovaj levoruki šuter rodom iz Ouklenda, spreman je za novu epizodu u dresu Crvene zvezde.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/Printscreen/crvenazvezdakk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter