Izvor:
05.06.2019 u 15:14
0

NEPREMOSTIVA PREPREKA: NIŠTA OD OLIMPIJAKOSA: Evroligaš iz Atine zbog ovoga neće u ABA ligu!

Zbog prepunjenog kalendara i Olimpijskih igara, šansa da će Olimpijakos zaigrati u regionalnoj ABA košarkaškoj ligi sledeće sezone, gotovo ne postoji.

Odustalo se od ideje da se grčki tim priključi regionalnom takmičenju zbog Olimpijskih igara u Tokiju. Zbog najvećeg svetskog sportskog događaja, ABA liga mora da se završi ranije pa zbog kalendara takmičenja neće biti proširivanja lige.

Priključenje Olimpijakosa takmičenju značilo bi da sve domaće lige zemalja nekadašnje Jugoslavije moraju da se završe kasnije, što je nemoguće u sezoni 2019/20, sa obzirom na to da je FIBA je već tražila da se sva klupska takmičenja završe najkasnije do 12. juna.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter