Izvor:
18.05.2019 u 07:12
0

KOŠARKA: CSKA se plasirao u finale Evrolige!

Košarkaši moskovskog CSKA plasirali su se u finale Evrolige, pošto su sinoć u polufinalu završnog turnira u Vitoriji savladali branioca titule, Real Madrid, sa 95:90.

Moskovljani su tokom celog meča bili u zaostatku, najviše 14 poena u finišu treće četvrrine, ali su u finišu meča predvođeni Nandom de Kolom uspeli da preokrenu, treći put ove sezone dobiju Madriđane i revanširaju im se za prošlogodišnji poraz u Beogradu, takođe u polufinalu.

De Kolo je na kraju imao 23 poena, od čega 19 u drugom poluvremenu, a isti učinak imao je i Serhio Rodriges, dok je Vil Klajbern ubacio 18. Kod Madriđana Fabijen Kozer postigao je 18 poena.

CSKA će u finalu, u nedelju od 20.30, igrati protiv Efesa, koji je ranije juče bio bolji od Fenerbahčea sa 93:72.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@anadoluagency

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter