Izvor:
26.04.2019 u 09:55
0

NAJVEĆA KAZNA U ISTORIJI TAKMIĆENJA: ABA liga drastično kaznila Zvezdu zbog incidenata u finalu!

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa dve utakmice pred praznim tribinama u ABA ligi, kao i sa još tri na kojima će ulaz imati žene i deca do 14 godina, zbog incidenata u majstorici finala protiv podgoričke Budućnosti.

Novi šampion na Jadranu dobio je najveću kaznu u istoriji regionalnog takmičenja sa čak 82.500 evra u nizu ispada poput loše organizacije meča, saopštenja u medijima i štete ugleda ABA lige, navodi se na sajtu takmičenja.

Sankcionisana je i Budućnost sa ukupno 42.000 evra, takođe zbog slabe organizacije, četvrte utakmice protiv Crvene zvezde, kao i njen doskorašnji trener Jasmin Repeša sa 3.300 jer se nije pojavio na obaveznoj konferenciji za medije posle finala.

Bez kazne nije prošao ni Partizan, koji će morati da plati 24.000 evra iz istih razloga kao Crvena zvezda, nakon mečeva u polufinalnoj seriji protiv večitog rivala.

Na kraju i preostali polufinalista, zagrebačka Cedevita, kažnjen je sa 2.600 zbog loše organizacije.

Iz ABA lige je saopšteno da su pojedini diciplinski postupci u toku i da će javnost uskoro biti obaveštena.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter