Izvor:
23.04.2019 u 08:35
0

KAPITEN KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE: „Iskoristili smo prednost domaćeg terena!“

Kapiten košarkasaa Crvene zvezde Branko Lazić posle osvajanja šampionske titule u ABA ligi i pobede nad ekipom Budućnosti u majstorici finalne serije plej-ofa istakao je da je presudnu prednost doneo domaći teren.

– Jako teška sezona, odigrali smo maksimalan broj utakmica, što je tražilo veliku spremnost i koncentraciju. Sve čestitke čitavoj ekipi, svima u klubu, navijačima, kojima želim da se zahvalim na fantastičnoj atmosferi. Posle toliko vremena i trofej ABA lige da se podigne pred našim navijačima- rekao je Lazić novinarima posle meča.

Kapiten crveno-belih nije želeo da komentariše atmosferu tokom finalne serije.

– To nije na nama da komentarišemo, to su neke stvari na koje mi kao igrači ne možemo da utičemo. Ono na šta smo mogli da utičemo to smo uradili- objasnio je Zvezdin bek i dodao koliko je bilo važno da se u finalnoj seriji iskoristi domaći teren.

– Iskoristili smo prednost domaćeg terena, pobedama u prve dve utakmice rezervisali smo kartu za povratak u Beograd. Domać teren nam je doneo tu prednost i na kraju i titulu.

Lažiću je ovo četvrta Jadranska titula u crveno-belom dresu, ali i najdraža jer je prva osvojena pred navijačima crveno-belih.

– Posle pet utakmica finala, svega što smo prošli od početka plej-ofa, tenzije, osvojiti titulu pred našim navijačima je sjajno. Svakako da je ova titula posebna- zaključio je Lazić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter