Izvor:
29.09.2016 u 20:25
0

ZVEZDA KREĆE U NOVI POHOD NA ABA LIGU: Iznenadiće vas koliko stranaca imaju crveno-beli

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da će nova sezona ABA lige biti dosta jača u odnosu na prošlu, jer više ekipa pretenduje za vrh, ali da veruje da će crveno-beli doći do treće uzastopne titule u regionalnom takmičenju. Crvena zvezda u prvom kolu ABA lige dočekuje Petak (19 časova) MZT iz Skoplja, dok je Radonjić pozvao na opreznost jer protivnik ima ambiciozan tim.

MZT ima visoke ambicije, čak i u Evrokupu, ima kvalitetne i iskusne igrače, sa velikim brojem stranaca. Mogu da pobede bilo koga i moraćemo da se jako potrudimo da bismo došli do trijumfa – rekao je Radonjić.

On je dodao da su Partizan, Cedevita i Budućnost odradili dobar prelazni rok, ali i ostali timovi iz lige.

ABA liga je ove sezone mnogo jača. Partizan se značajno pojačao, Cedevita i Budućnost imaju timove na visokom nivou, a tu su još Mega, Cibona.. Biće veoma interesantnih utakmica. Ipak, smatram da možemo da budemo dovoljno jaki da osvojimo ABA.

Prema njegovim rečima optimalan datum za pojačanja je prošao, ali da nije lako pronaći prava rešenja.

Pojačanja moraju da budu ljudi i igraci koji mogu da se prilagode timu, da donesu kvalitet. Bilo je nekih koje smo kontaktirali, ali nismo pronašli rešenje iz raznih razloga. Imamo 12 igrača sa srpskim pasošem, sa samo jednim Amerikancem i to je interesantno – zaključio je Radonjić.

Tanjug
Foto: Facebook/kkcrvenazvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter