Izvor:
24.09.2016 u 15:05
0

LJUBITELJI KOŠARKE U ŠOKU: Još jedna NBA zvezda završava karijeru

Američki košarkaš Kevin Garnet dogovorio je sporazumni raskid ugovora sa Minesotom i odlučio da završi karijeru, prenosi ESPN. Garnet, verovatno najbolji igrač u istoriji Timbervulfsa za koje je igrao 14 sezona, od aktivnog igranja oprašta se sezonu pre isteka ugovora i u 40. godini.

Snažni i skočni krilni centar odigrao je ukupno 21 sezonu u NBA ligi i osvojio jedan šampionski prsten sa Bostonom 2008, dok je čak 15 puta bio učesnik Ol-Stara. Garnet je tokom karijere postigao 26.071 poen i nalazi se na 17. poziciji liste strelaca u istoriji najjače lige na svetu.

On je treći košarkaš koji je obeležio NBA ligu u protekloj deceniji, a koji je ove godine završio karijeru, posle Kobija Brajanta i Tima Dankana.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter