Izvor:
10.09.2018 u 00:39
0

LJUBIMAC CRNO BELIH: Mekejleb želi opet da zaigra u dresu Partizana! (VIDEO)

Veliki broj navijača Partizana će na pitanje ko je najbolji strani košarkaš koji je nastupao za crno-bele odgovoriti: Lester Bo Mekejleb.

Plejmejker iz SAD, koji ima i državljanstvo Makedonije, trenutno nastupa za Saragosu i u subotu je u prijateljskom meču igrao protiv bivšeg kluba.

Pre duela na turniru u Španiji, Mekejleb je na Instagramu odgovarao na pitanja navijača, i naglasio da bi voleo da ponovo obuče dres Partizana.

– Želja mi je da vidim Partizan ponovo na vrhu. Jedan od mojih ciljeva je da se jednoga dana vratim u Partizan. Da li će se to dogoditi, ne znam, videćemo, rekao je Mekejleb.

Takođe, podsetio se i vremena u beogradskom klubu, koje mu je značilo da se formira kao košarkaš i kao ličnost.

– Sećam se, bila je to moja druga moja sezona u Evropi i nisam imao predstavu šta tamo mogu da očekujem. Ispostavilo se da je to bila fantastična sezona. Mnogo sam naučio od Duleta, Božića, Kecmana U Partizanu sam postao čovek. Kada god sam igrao pred grobarima bio sam na višem nivou, dodao je plejmejker Saragose

Mekejleb ima 33 godine, u Partizan je došao iz turskog Mersina gde je pokazao neverovatnu probojnost ka košu i sjajan osećaj za asistencije. Možda mu je falio šut, ali je to itekako umeo da nadoknadi drugim stvarima na terenu.

Posle Partizana u kojem je proveo svega nepunih godinu dana kada je igrao i F4 Evrolige, igrao je za Sijenu, Fenerbahče, Bajern, Limož, Gran Kanariju i sada je član Saragose.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter