17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

JOKIĆ O KOKOŠKOVU: On će uraditi dobre stvari za Srbiju!

Centar Denvera Nikola Jokić drugu godinu uzastopno predstavljaće Srbiju na ol-star vikendu, a dok se centar Nagetsa iz Čikaga bude vraćao u Kolorado, košarkaši Srbije će se u Beogradu okupiti pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021.

Novi selektor "orlova" Igor Kokoškov će odraditi prvu reprezentativnu akciju, a to će biti samo uvod u ono najbitnije - kvalifikacije za Olimpijske igre koje su na programu u junu u Beogradu.

- Sigurno da će Igor da uradi dobar posao, želim mu svu sreću. Ne samo njemu već celoj reprezentaciji. Ipak, treba da se ide korak po korak - istakao je Jokić.

Najbolji igrač Nagetsa je prošle godine u debitantskom učešću na ol-staru poražen, a sada se nada će njegova ekipa predvođena Lebronom Džejmsom biti uspešnija.

- Drago mi je što sam promenio ekipu, što sam bio i tamo i ovamo. Nadam se da ćemo ove godine pobediti. Pričao sam sa Lukom Dončićem, nismo pravili strategiju, samo smo malo porazgovarali, podelili smo utiske.

NBA liga je organizaciju meča "svih zvezda" dodelila Čikagu, koji je ovih dana okovan ledom.

- Predstavljam na neki način Srbiju, lepa stvar je da neko od naših bude deo svega ovoga. To je sigurno velika stvar. Amerikanci, igrači i ljudi koji ovde žive i rade prave veliku stvar od ol-stara. Mnogo veća stvar je ovde, nego što se kod nas misli - zaključio je Jokić.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar