Izvor:
13.07.2018 u 07:45
0

REAL NAŠAO ZAMENU ZA RONALDA: Šampion Evrope spremio 170 miliona evra za najboljeg fudbalera Čelsija!

Prvak Evrope Real Madrid spreman je da ponudi 170 miliona evra za transfer najboljeg fudbalera Čelsija Edena Azara i dovede ga kao zamenu za Kristijana Ronalda.

Real je u potrazi za zvezdom, nakon što je Ronaldo otišao u Juventus, a izbor je pao na odličnog Belgijanca, javlja Dejli Mejl.

Kraljevski klub je prvobitno hteo PSŽ-ove igrače Nejmara i Kilijana Mbapea, ali kako su oni nedostižni okrenuo se Azaru.

Azar je često isticao da bi voleo jednog dana da pređe u Real, a sada bi mogla da mu se ispuni velika želja i to posle odličnih igara na Mundijalu u Rusiji.

Pre šest godina stigao je u Čelsi, dok je ranije nosio dres Lila.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Facebook/Eden Hazard

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter