Izvor:
13.07.2018 u 05:22
0

LIGA EVROPE: Radnički zgazio Maltežane, Spartak nerešeno u Novom Sadu!

Fudbaleri Radničkog iz Niša savladali su večeras Gziru sa Malte 4:0 (1:0) u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Pred oko 10.000 gledalaca na "Čairu" Nišlije su slavile golovima Radovana Pankova u 14, Nermina Haskića u 52. i 85. i Marka Mrkića u 55. minutu.

Radnički se na najlepši način posle 35 godina vratio na evropsku scenu i revanš bi trebalo da bude samo formalnost.

Trener Radničkog Nenad Lalatović pobedom je debitovao u zvaničnim mečevima, ali je u finišu isključen zbog prigovora sudiji.

U društvu prvog čoveka Nišlija Ivice Tončeva utakmicu su posmatrali predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i potpredsednici Savo Milošević i Novica Tončev.

Revanš je za sedam dana na Malti.

Fudbaleri subotičkog Spartaka odigrali su nerešeno na svom terenu sa Kolerajnom 1:1 (0:1) u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Gosti iz Severne Irske poveli su golom Darena Mekolija u 23, da bi remi Spartaku doneo Mile Savković iz penala u samom finišu.

Revanš u Severnoj Irskoj na programu je sledećeg četvrtka.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter