Izvor:
02.05.2016 u 21:54
0

GROF PRED MEČ: „Očekujem veliki otpor – nadam se pobedi!“

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da očekuje veliki otpor Voždovca u sutrašnjem meču, ali da se nada pobedi i približavanju šampionskoj tituli.

Matematički su nam potrebne još dve pobede da bismo obezbedili titulu. Neće nam biti lako sutra protiv Voždovca, iako oni nemaju pobedu u poslednjih šest kola. Sigurno će dati sve od sebe da nam poremete mogućnost da baš protiv njih proslavimo titulu. Imamo problem sa povređenim igračima, bićemo oslabljeni, ali oni koji izađu na teren pružiće svoj maksimum – rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da je njegov tim i ranije imao kadrovskih problema, ali je uspevao da dođe do trijumfa.

I ranije smo bili u situaciji da nekoliko naših najvažnijih igrača ne može da igra pa smo pobeđivali. Nadam se da ćemo odigrati pametno i približiti se tituli koja se čeka od januara – dodao je crnogorski strateg.

Božović je naglasio da je Voždovac iskusna ekipa, koja igra veoma dobro u defanzivi, ali da i na ovom susretu sve zavisi od igre Crvene zvezde.

Oni su iskusna ekipa, možda su se nakon ulaska u plej-of malo opustili. Imaju možda najboljeg štopera u ligi Mihajlova. Čvrsti su defanzivno, Sinđić odlično igra i štopera i veznog igrača. Adut im je i Pavlović od koga uglavnom ide sva njihova igra. Najvažnije nam je da njega zaustavimo i ne dozvolimo mu da deli lopte i igra slobodno. Ipak, kao i uvek, ishod utakmice zavisi od nas, i nakon „šok terapije“ koju smo doživeli protiv Čukarickog, ova utakmica je prilika da napravimo još jedan korak ka tituli – zaključio je Božović.

Napadač crveno-belih Predrag Sikimić, koji je baš iz Voždovca stigao u Zvezdu, istakao je da je jedini cilj u sutrašnjem meču pobeda i osvajanje nova tri boda.

Voždovac će nam sigurno pružiti jak otpor, pogotovo po kraćem terenu, ali to su stvari koje nas ne treba da zanimaju. Voždovac je moj bivši tim, znam da imaju malo lošiji rezultat u poslednjih nekoliko kola. Međutim, ne merim njihovu snagu po tome, gledam samo poslednju utakmicu koju su odigrali u Novom Sadu gde su pružili jak otpor, što im je sigurno podiglo samopouzdanje pred utakmicu. Ipak, mi imamo jedan jedini cilj sutra, a to su tri boda – zaključio je Sikimić.

Utakmica 4. kola plej-ofa Superlige Srbije na programu je sutra od 16.00 sati na stadionu na Vračaru.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter