Izvor:
17.04.2018 u 21:09
0

Ðukić: Teško protiv Čukaričkog, bolje što su dva meča!

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je danas da nema vremena za tugovanje posle poraza u derbiju od Crvene zvezde 2:1 i gotovo izvesnog gubitka titule i da se ekipa okreće borbi za trofej u Kupu.

"Uvek posle poraza u derbiju, još kad se ne odigra kako treba, u ekipu uđe neka tuga i padne psihološki. Ali, nama vremena za tugovanje, očekuje nas sutra bitna utakmica protiv Čukaričkog u borbi za finale Kupa jer želimo trofej", rekao je Ðukić na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima crno-bele očekuje teška utakmica jer je rival kvaliteta.

"Nedavno smo ih dobili 2:0, ali nije bilo lako. Dali smo golove na početku, pa je posle bilo lakše. Ipak, mi smo Partizan, favoriti smo na papiru, pa je možda i bolje što se igraju dve utakmice jer se tako smanjuje rizik da ekipa koja je na papiru slabija prođe, ali papir je jedno, a teren drugo", poručio je Ðukić.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se sutra od 18.30 sati na Banovom brdu.

Prethodno, u prvom polufinalu od 16 sati sastaju se Mačva i Mladost iz Lučana.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter