Izvor:
25.02.2018 u 16:41
0

OGLASIO SE BOAĆIJEV MENADŽER: U trku za potpis Zvezdinog napadača se uključio i Korintijans!

Dve ponude sa dva kontinenta. Na teritoriji Evrope je prelazni rok završen, međutim, u Aziji i Južnoj Americi i dalje traje, pa Ričmond Boaći figurira kao potencijalno rešenje u napadu još dva kluba.

Za interesovanje kineskog Đangsua se saznalo odmah posle eliminaicje Crvene zvezde iz Lige Evrope, međutim, najnovija informacija glasi da bi centarfor iz Gane, umesto na Daleki istok, mogao u Brazil. Konkretno, u Sao Paulo.
Trenutno su dva kluba kluba zainteresovana za Ričmonda Boaćija. Istina je da ga kineski Đangsu želi u svojim redovima. Juče poslepodne se, međutim, javio i brazilski Korintijans, koji je baš zaigrizao. Videćemo šta će se dogoditi na kraju“, predočio je u izjavi Ivica Pavlović, menadžer Ričmonda Boaćija.

Kinezi su platežno moćniji. Njihova ponuda dostavljena Crvenoj zvezdi je 5.500.000 evra. Spekuliše se da bi klub Fabija Kapela ponudio Boaćiju četvorogodišnji ugovor vredan 2.200.000 po sezoni. Novac koji nudi Korintijans nije obelodanjen.
„Što se navedene plate tiče, navedeni iznos nije tačan. To je klasična dezinformacija. Ne mogu da otkrijem koliko će novca dobiti od ugovora ukoliko napusti crveno-bele, jer je to poslovna tajna. Ne znam da li bi Crvena zvezda ili sam fudbaler više zaradili od transfera u neki evropski klub. Šta da se radi, takva je trenutna situacija i tržište. Ponašamo se u skladu s tim“.

A da li, posle svega, postoji mogućnost da Ričmond Boaći i na proleće nosi crveno-beli dres?
„Zavisi kako će se odvijati pregovori, ali i dogovori sa Crvenom zvezdom, ali i da li će klub sa Marakane ispuniti njegove uslove“, rekao je agent Ivica Pavlović.

Happytv.rs/Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter