Izvor:
22.02.2018 u 20:04
0

TERZIĆ GRLIO UTUČENE FUDBALERE ZVEZDE: Glavu gore, moramo da osvojimo titulu!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pokušao je da uteši razočarane fudbalere Zvezde posle poraza od CSKA (1:0) u Moskvi i eliminacije iz Lige Evrope.

Grlio je i tapšao po ramenu Terzić svakog igrača, utučenog zbog poraza od CSKA.

Glavu gore! Ide Subotica, moramo da osvojimo prvenstvo pa da napadnemo mesto u Ligi šampiona – poručio je Zvezdan Terzić Nenadu Krstičiću, koji je ulazio u avion pognute glave.

Imaju razloga da budu razoračani, ali i ponosni na sebe igrači Zvezde. Ove sezone odigrali su rekordnih 16 evropskih utakmicam, imaju sedam pobeda, šest remija i tri poraza.

Crveno-beli su u prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope ušli sa koeficijentom 7.325, a trenutni Zvezdin koeficijent je 10.750 i sa njim će narednog leta ući u novu evropsku sezonu, nakon Superlige će se znati da li u kvalifikacije za Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

U svakom slučaju, Zvezda popravila startne pozicije u oba takmičenja u kojima može da igra od leta. Ako bude šampion Srbije, Zvezda će kvalifikacije za Ligu šampiona po novom sistemu takmičenja početi iz prvog kola, a srpski šampion mora da prođe četiri kola da bi ušao u Ligu šampiona.

S druge strane, ukoliko crveno-beli budu igrali kvalifikacije za ligu Evrope biće među 47 nosilaca u prvom i drugom kolu, a skoro sigurno i u trećem.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter