Izvor:
16.02.2018 u 01:12
0

TERZIĆ ŠIRI OPTIMIZAM: Hrabro, bez kalkulacija i u revanšu!

Zvezdan Terzić oduševljen posle remija u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope i širi optimizam pred revanš

Hrabro, bez kalkulacija i u revanšu.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prezadovoljan je igrom svog tima protiv CSKA iz Moskve u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope. Rezultat 0:0 obećava senzaciju u prestonici Rusije naredne srede.

– Prva stvar je da mogu biti zadovoljan što je sve proteklo u najboljem redu, posle svih poznatih kazni od UEFA, nije bilo ni najmanjeg incidenta, i druga stvar – što je Crvena zvezda pokazala da može sa svakim da se nosi u Evropi. CSKA je ozbiljna ekipa koja svake godine igra Ligu šampiona – rekao je Zvezdan Terzić i dodao:

– Da mi je neko rekao da nećemo primiti gol protiv CSKA i da ćemo imati četiri ili pet stoodstotnih šansi, ne bih verovao. Ovo je nama bila 15. utakmica u Evropi. Ovaj tim je tokom polusezone dokazao da ima karakter, srce i hrabrost. Predstavili smo se u najboljem svetlu u fudbalskoj Evropi i pokazali da Crvena zvezda raste iz dana u dan.

Revanš je u sredu, 21. februara, na stadionu VEB arena u Moskvi.

– Imamo aktivan rezultat i dodatno samopouzdanje. CSKA je i dalje veliki favorit, ali daleko od toga da nemamo šanse. Plašim se samo hladnoće, jer se predviđa minus 12. Idemo u Moskvu da se muški sudarimo – zaključio je Terzić.

Izvor: Kurir
Foto: crvenazvezdafk.com, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter