Izvor:
28.04.2016 u 02:17
0

ZVEZDA I DALJE BEZ TITULE: Poraz od Čukaričkog

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli danas da iskoriste prvu priliku da obezbede titulu u Super ligi Srbije, pošto su na svom stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu izgubili od Čukaričkog sa 1:2, u trećem kolu plej-ofa.

Čukarički je poveo golom Andrije Pavlovića u 31. minutu, a isti igrač je u 54. minutu iz jedanaesterca povisio na 2:0. Konačan rezultat postavio je Aleksandar Katai u 71. minutu.

Zvezda je pobedom mogla da obezbedi titulu, ali je pretrpela prvi poraz, od gradskog rivala Čukaričkog, koji je vezao sedam pobeda.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" odigrana je bez prisustva publike zbog nereda na 151. "večitom" derbiju s Partizanom, ali ni to nije sprečilo navijače crveno-belih da bodre svoje fudbalere.

Oko 200 navijača Zvezde okupilo se na gradilištu iza južne tribine, odakle su tokom celog meča bodrili crveno-bele.

Čukarički posle 33 utakmice zauzima drugo mesto sa 36 bodova, šest manje od prvoplasirane Crvene zvezde koja ima i utakmicu manje.

Izvor:Beta
Foto:Twitter Print screen/ crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter