Izvor:
27.04.2016 u 22:21
0

SRBIJA NEMA SELEKTORA: Ćurčić je napustio klupu, a iz Saveza otišao i SAVO MILOŠEVIĆ?

Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić poručio da je napustio klupu nacionalnog tima jer nije imao punu podršku na putu ka Svetskom prvenstvu u Rusiji, u čiji plasman je čvrsto verovao.

Posle razgovora sa odgovornim ljudima u FSS i moje procene da ne postoje ambijent i puna podrška u kojima bih mogao da ostvarim ono u šta sam čvrsto verovao, plasman na Svetsko prvenstvo. Želim da se zahvalim, pre svega, igračima na posvećenosti i profesionalnom odnosu, kao i mojim najbližim saradnicima i svim ljudima koji su verovali u moj rad – rekao je Ćurčić, a preneo sajt FSS.

On je reprezentaciji Srbije poželeo sve najbolje u predstojećim kvalifikacijama i da se plasira na šampionat u Rusiji.

Ćurčić je bio selektor Srbije od novembra 2014. godine, kada je došao umesto Dika Advokata u toku kvalifikacija za prvenstvo Evrope u Francuskoj.

Istovremeno na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja, Savo Milošević podneo je ostavku na mesto direktora "A" reprezentacije Srbije.

Izborna Skupština 20. maja

Izborna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, na kojem će se birati predsednik i rukovodstvo, zvanično je zakazana za 20. maj.

FSS je saopštio da će sednica biti održana sa početkom u 12 sati u prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi.

Na toj sednici najvišeg tela organizacije biće izabran predsednik i novo rukovodstvo FS Srbije za naredni četvorogodišnji mandatni period. Svi potencijalni kandidati za predsednika dužni su da poštuju statutarnu proceduru i da u predviđenim rokovima dostave kandidaturu i program rada – objavio je FSS.

Sadašnji predsednik FSS Tomislav Karadžić na toj funkciji je od 2008. godine.

Tanjug
Foto: Facebook/FudbalskiSavezSrbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter