Izvor:
31.05.2016 u 16:47
0

IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA U ŠVEDSKU? Mogao bi ponovo da zaigra u dresu Malmea

Zlatan Ibrahimović nagovestio je da bi mogao da napravi iznenađujući potez i vrati se u matični Malme.

Šveđaninu ugovor sa Parižanima ističe za tačno mesec dana i ima mogućnost da bez obeštećenja potpiše za Malme, u kojem je počeo karijeru i bio član tri godine (1999-2001).

– Volim Malme i mislim da bih mogao ponovo da igram njegovom dresu. Sigurno ću ponovo igrati za taj klub, samo molim za strpljenje – poručio je Ibrahimović na stadionu u Malmeu, uoči prijateljske utakmice sa Slovenijom (0:0).

Za sada je sigurno da "Ibrakadabra" neće preći u Mančester Junajted, nakon što se na spekulacije engleskih medija samo nasmejao.

Pored Junajteda, veliko interesovanje za švedskog golgetera pokazali su klubovi iz SAD i Kine.

Iako u oktobru puni 35 godina, Ibrahimović iza sebe ima fantastičnu sezonu pošto je postigao čak 50 golova na 51 utakmici.

Ibrahimović je posle Malmea igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu i Milan.

Tanjug
Foto: Facebook/Zlatan Ibrahimovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter