Izvor:
26.05.2016 u 00:28
0

DOBAR POČETAK MUSLINA: Fudbaleri Srbije pobedili u prijateljskoj utakmici!

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je danas selekciju Kipra 2:1 (2:1) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Užicu.

Srbija je, na debiju selektora Slavoljuba Muslina, slavila golovima Aleksandra Mitrovića u drugom i Dušana Tadića u 10, dok je Nikola Maksimović postigao autogol u 32. minutu.

Srpski fudbaleri su pred 7.000 gledalaca na stadionu Slobode odigrali sasvim solidan meč, a mogli su da zabeleže ubedljiviji trijumf da su iskoristili nekoliko dobrih prilika.

Već posle 10 minuta Srbija je imala dva gola više, pogodio je Mitrović na asistenciju Tadića, a potom se i fudbaler Sautemptona upisao u strelce sa više od 20 metara.

Činilo se da će Muslinov tim nastaviti u istom ritmu, ali ga je presekao autogol Maksimovića, nakon što je hteo da vrati loptu golmanu Damiru Kahrimanu, ne videvši da se pomerio sa gola.

U drugom delu igre šanse su promašivali Andrija Živković i Adem Ljajić, posle čega je mogla da usledi kazna u finišu, ali su Kiprani promašili zicer.

Muslin je za ovu priliku ukazao šansu novim igračima i četvorici debitanata (Milunović, Grujić, Pavlović, Sedlar), a nametnuo je novu formaciju 3-5-2, sa kojom je svojevremeno imao dosta uspeha u Crvenoj zvezdi.

Srbiju za ovu akciju očekuju još dva meča, za šest dana protiv Izraela u Novom Sadu, kao i protiv Rusije 5. juna u Monte Karlu.

Tanjug
Foto: Facebook/Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter