Izvor: Tanjug
18.09.2020 u 08:49
0

TRENER PARTIZANA: Zadovoljan sam, momci pokazali karakter

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovljan izadnjem svojih igrača u meču protiv Sfintula u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su sinoć u Kišinjevu posle produžetaka pobedili moldavski tim golom Bibrasa Natha sa penala u 104. minutu i plasirali se u treću rundu kvalifikacija, gde će im rival biti belgijska ekipa Šarlroa.

„Odigrali smo takmičarku utakmicu. Momci su pokazali karakter i koncentarciju svih 120 minuta. Teško je igrati ovaklve utakmice, nismo dozvolili nijedan kontranapad. Imali smo izgledne šanse, ali nismo došli do gola. Kontrolisali smo meč, nismo paničili“, rekao je Stanojević posle meča.

OVO MORATE ZNATI

OVO SU DETALJNA UPUTSTVA: Turisti koji se vraćaju u zemlju od danas pod zdravstvenim nadzorom!

VUČIĆ SA ŠEFOM DELEGACIJE EU: Fabrici stiže na Andrićev venac!

UDES NA AUTO-PUTU: Kamion izleteo sa kolovoza, zatvorena jedna traka!

ULICE KAO REKE, SASTAVILI SE NEBO I ZEMLJA: Besneo uragan u Moskvi! (VIDEO)

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je da postoji problem u realizaciji, koji treba da reše, ali kako kažu, idu korak po korak.

„Bio sam miran, bili smo spremni na sve. Napadali smo sve vreme, morali su i oni negde da pokleknu. Verovali smo i zato i nismo bili nervozni. Mora da se promeni završnica, ali pristup je bio sjajan“, zaključio je Stanojević.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter