Izvor: kurir.rs
12.08.2020 u 13:09
0

TUGA: Mladi reprezentativac poginuo u sudaru sa vozom!

Mladi hrvatski reprezentativac Luka Lucić (16) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Nemčkoj. 

U sudaru s vozom teško je povređen biciklista (16) koji je kasnije od posledica nesreće i preminuo, a kako piše Fenix magazin, reč je o mladom hrvatskom reprezentativcu Luki Luciću, a preneli su hrvatski portali. 

Mladi hrvatski reprezentativac bio je teško povređen i helikopterom je prebačen do bolnice u kojoj mu je pružena medicinska pomoć, ali je na kraju ipak podlegao povredama.

OVO MORATE ZNATI

Srbija uvodi obavezan PCR test i karantin od 14 dana?

NESTALA DIVNA IZ NOVOG SADA! Izašla iz stana i od tada joj se GUBI svaki trag!

ODŽOVA DVA TELEFONA OTKRIVAJU KLJUČNE DETALJE: Analiza i utvrđivanje PROPUSTA, zdravstvenog stanja, okolnosti dolaska u Humsku…

OSVETILA MU SE: Bila je PREVARENA i POVREĐENA, ljubavnice su dolazile, a onda je uzela stvar u svoje ruke!

Kako javlja nemačka policija, Lucić je išao iz smera Ruita biciklističkom stazom s desne strane Sturgater Straze. Na takozvanom Abendkrojzungu hteo je da pređe železničku prugu na prelazu opremljenom treptajućim svetlom.

Prema trenutnim saznanjima, prevideo je voz koji se kretao u smeru prema Ruitu. Uprkos hitnom zaustavljanju i izdavanju signala upozorenja, 56-godišnji mašinovođa nije uspeo da spreči sudar s biciklistom.

Luka je za mladu hrvatsku reprezentaciju debitovao u februaru ove godine i odigrao tri utakmice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter