Izvor: Kurir.rs
05.08.2020 u 13:45
0

NOVA PRAVILA UEFE MENJAJU SVE: Partizan i Zvezda mogu u Sarajevo

Evropska fudbalska unija (UEFA) posle 13 godina odlučila je da ukine „balčkansko pravilo“ i ponovo dozovoli da se klubovi iz bivše SFRJ sretnu u kvalifikacijama za evrokupove.

Kako se navodi u saopštenju, s obzirom na to da će se mečevi igrati bez publike, sada je lakše organizovati utakmice u regionu, pa je UEFA odustala od pravila, koje je uvela nakon nereda na meču Zrinjski – Partizan 2007. godine.

I dalje na snazi ostaje pravilo da timovi iz Srbije i Bosne i Hercegovine ne mogu da se sastanu sa kosovskim ekipama.

Takođe, i dalje važi, da klubovi iz Jermenije i Azerbejdžana, kao i Rusije i Ukrajine, neće moći da se sastanu u kvalifikacijama.

SAZNAJTE JOŠ

TUČA NA ULICI: Pobegli iz kafića da ne bi platili račun, zaboravili telefon pa je NASTAO KARAMBOL!

NEKA MU JE VEČNA SLAVA: Pedeset godina je besplatno lečio siromašne, TUŽNO kakav je kraj DOČEKAO!!

MAJSTORI PROFITIRAJU: Cena rušenja zida u stanu 1.000 evra!

PREDSEDNIK SRBIJE SASTAO SE SA AMBASADOROM RUSIJE U PREDSEDNIŠTVU

Balkanske duele mogli bismo da gledamo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pošto je Zvezdin potencijalni rival u drugom kolu Sarajevo, a u trećem kolu Dinamo iz Zagreba.

Partizan bi u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope mogao da zaigra protiv Željezničara ili Borca iz Banjaluke, dok bi u drugom kolu mogao da igra protiv Osijeka, a u trećem protiv Hajduka iz Splita ili Rijeke.

Isto važi i za Vojvodinu i TSC u drugom i trećem kolu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter