Izvor:
15.05.2016 u 17:44
0

ZIDAN: Nakon prvenstva, misli usmerene ka finalu Lige šampiona

Nakon što su za samo jedan poen izgubili u takmičenju za prvaka Primere, fudbaleri Real Madrida okrenuli su se finalu Lige šampiona protiv Atletiko Madrida.

Tim Zinedina Zidana savladao je Deportivo u poslednjoj utakmici sezone sa 2:0, zabeleživši tako 12 uzastopnu pobedu u šampionatu, ali Barselonina pobeda protiv Granade dovela je do toga da ipak budu drugi.

– Posle 38 ligaških utakmica ne možemo da promenimo činjenicu da je Barselona šampion – rekao je.

Šanse kraljevskog kluba izgledale su minimalne kada je krajem februara izgubio od Atletika i bio u zaostatku od čak 12 bodova u odnosu na Barselonu.

Međutim, upravo taj poraz bio je početak sjajnog niza pobeda.

– Možda smo imali teške trenutke, ali nikada nismo odustali, borili smo se do samog kraja. Veoma sam ponosan na ceo tim, i sve što mogu je da ih ohrabrim. Srećni smo što igramo u finalu Lige šampiona, ali moramo da se odmorimo i pripremimo za tu utakmicu – rekao je francuski stručnjak.

Uteha za španski klub upravo je mogućnost osvajanja 11. titule Lige šampiona, a nadaju se da će moći da ponove uspeh iz 2014. kada su u finalu takođe savladali gradskog rivala.

HappyTv.rs
Foto: WIkimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter