6°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Telegraf.rs

Humska kao POLIGON:Navijači trenirali za tuču?!

Atletska staza umesto za neke nove zlatne atletičare poslužila je za pripremu borbene formacije grupe muškaraca

Derbi se polako bliži, Zvezda i Partizan odigraće 162. prvenstveni duel prvog marta na "Marakani", a izgleda da su za neke grupacije pripreme za taj okršaj već počele. 

SAKRAMENTO BOLJI OD MEMFISA Skroman učinak Bjelice i Bogdanovića

Naime, internetom kruži snimak grupe muškaraca koji treniraju u borbenoj formaciji, što čak i nije toliko neobičan prizor za navijački svet, jer viđali smo već ovakve pripreme ultrasa Poljaka i Rusa, ali je krajnje uznemirujuće što se sve to dešava na stadionu Partizana.

Tamo gde fudbaleri igraju, treniraju, gde bi, generalno, sport u svom najčistijem obliku, i ništa osim toga, jedino trebalo da bude zastupljen, tamo se, vidimo, dešavaju neki drugi, nimalo bezazleni prizori. Na snimku koji traje dvadesetak sekundi može se prepoznati ozbljnost i posvećenost grupe, vojnička disciplina na komande koje se izvršavaju bez pogovora.

VIKILIKS OTKRIO: Jamajka 10 godina odbija da prizna Kosovo!

- Noga po nogu, noga po nogu. Bez priče. Ko priča više koji k.....? Nemoj da pričate. Tišina! - strogo je komandovao muški glas, očito da je u pitanju neko od visokopozicioniranih ljudi u hijerarhiji grupe.

Kad se grupa malo "uozbiljila", sinhronizovano je stupala napred, dignutog garda, na komandu koja nije prestajala.

DA LI JE MOGUĆE: Iznajmljuju opštinske automobile za 108.000 evra!

- Idemo lagano, lagano. Ruke se dižu. Kreni! Brže! Nastavi. Idemo, idemo, idemo, idemo. Kreni! - intenzivirale su se naredbe za grupu koja je koračala dignutih pesnica, čime se i završava ovaj klip.

Ozbiljan je ovo udarac i za atletske instituicije koje se bore za svaki pedalj staza u Srbiji, poražavajuće je da se u ovakve svrhe koristi tartan umesto za decu, bubuće šampione, koji, nakon ovakvih snimaka, teško da će se usuditi da kroče u Humsku koja odavno prestala da bude mesto porodičnog okupljanja ljubitelja Partizana.

Komentari korisnika (1)

sone

nebi me cudilo nesto pametno da se desi u zemlji srbiji


Ostavite komentar

Povezane vesti