10°C

Beograd

Photo: facebook

Izvor: alo

ŠOKANTNA ODLUKA SRBINA: Mladi fudbaler odlučio da igra za Kosovo

Srpski fudbaler Ilija Ivić (17) dobio je poziv reprezentacije tzv. Kosova, a sam fudbaler je rekao da još nije vreme da prihvati poziv jer želi da bude fokusiran na svoj klub.

Ovaj fudbaler je rođen u Gračanici, a fudbalom se bavi od svoje sedme godine. Igra za albanski Fljamuratari i kako sam kaže oseća se kao da je kod kuće!

PRVA SRPSKA ŽRTVA: Jelena T.(26) je otišla za boljim životom, a onda se razbolela od virusa

Za albanske medije je izneo svoje utiske  i koliko mu poziv u reprezentaciju tzv. Kosova znači za dalju karijeru. Svoj prvi intervju dao je na srpskom jeziku.

- Počeo sam sa 7 godina, kao i sva deca u Gračanici, tu sam krenuo svoje fudbalske korake i to je to. U Fljamurtariju sam već tri godine, osećam se kao kod svoje kuće i sve je normalno  - rekao je Ivić, koji ističe da će mu poziv tzv. Kosova značiti za dalju karijeru.

"Počeo sam sa 7 godina, kao i sva deca u Gračanici, tu sam krenuo svoje fudbalske korake i to je to. U Fljamurtariju sam već tri godine, osećam se kao kod svoje kuće i sve je normalno" - rekao je Ivić, koji ističe da će mu poziv tzv. Kosova značiti za dalju karijeru.

BUGARI DALI DOZVOLU ZA PRELET: "Pancir-S1" dolazi u Srbiju!

- Osećam se prijatno, znači mi taj poziv za dalji napredak u budućoj karijeri - poručio je Ivić koji ističe da mu je trenutno prioritet da igra za prvi tim svog kluba.

- U ovom trenutku mi više znači da igram sa prvim timom, nego za reprezentaciju - smatra ovaj fudbaler, koji poručuje da mu je san da zaigra u nekom od velikana i da igra Ligu šampiona.

- Najveći cilj u karijeri mi je da zaigram u Ligi šampiona i da budem u nekom od najvećih timova. Recimo u Barseloni - zaključio je u intervju

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti