Izvor:
11.05.2016 u 14:15
0

RONALDO IDE U PSŽ? Postignut dogovor sa Francuzima

ronaldo

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo postao je najveća želja Pari Sen Žermena, a s obzirom na to da Zatan Ibrahimović neće obnoviti svoj ugovor sa Francuzima, u potrazi su za velikom zvezdom koja će ga zameniti. Portugalac bi bio idealan igrač koji bi omogućio da dostignu san o osvajanju Lige šampiona.

Španski As prenosi da su Horhe Mendez, Ronaldov agent, i Al-Kelaifi, predsednik PSŽ-a, postigli usmeni dogovor po kojem će francuski šampion imati prednost ukoliko Kristijano odluči da napusti španski klub.

Problem za francuze je to što je raskid ugovora sa Real Madridom malo verovatan. Madriđani i fudbaler su započeli pregovore oko obnavljanja ugovora. Ideja je da se on produži do 2020. ili 2021. godine.

U svakom slučaju, Francuzi smatraju da je uspeh to što su uspeli da izbace ostale rivale iz trke za dovođenje portugalske zvezde.

HappyTv.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter