Izvor:
16.12.2019 u 09:34
0

TOOOO MAJSTORE IZ SRBIJE Vlahović golčinom zaludeo Italijane (VIDEO)

Vlahović je fantastičnim golom u nadoknadi vremena doneo Fiorentini remi protiv Intera (1:1) i skunuo "nerazure" sa vrha tabele.

Ne samo italijanski već i evropski mediji pišu o sjajnom srpskom tinejdžeru, a posebno ga je pohvalio trener "Violer" Vinčenco Montela.


PROČITAJTE JOŠ SPORTSKIH VESTI

DIVLJAČKI START NAD MIJATOM Golmane, ovo je za zatvor!

NAJBOLJA PARTIJA SEZONE: Heris MVP 11. kola u ABA ligi!

BOGDANOVIĆ VODIO KINGSE DO POBEDE: Sakramento savladao Golden Stejt sa 100:79!

CRVENO-BELO VEČE: Borjan najbolji fudbaler Zvezde u 2019. godini!


– Dušan je postigao sjajan gol. Kada je krenuo u trk pomislio sam da bi mogao da postigne gol i mnogo sam srećan zbog njega. Klinac će daleko da dogura, voljan je da radi i da se žrtvuje. Verovao sam mu od prošle sezone, možda očekujemo i malo previše od njega. Ali sada smo videli da se trud isplatio. Požnjeli smo šta smo posejali sa ovim momkom – rekao je Montela.

Vlahović je u Firencu stigao iz Partizana na leto 2018, a ove sezone sjajno koristi ukazanu šansu pa je na 15 utakmica 19-godišnjak postigao 6 golova uz asistenciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter