Izvor:
14.12.2019 u 16:37
0

RAJKOVIĆ SVE BLIŽI PARTIZANU Milošević prezadovoljan ako stigne defanzivac

Surdulica, pa zimski odmor. I pored činjenice da Partizan u nedelju od 13 časova očekuje poslednja utakmica u 2019, na brifingu sa trenerom crno-belih Savom Miloševićem je mnogo više reči bilo o sumiranju učinka u Evropi i potencijalnim pojačanjima.

– Od marta smo odigrali 45 zvaničnih utakmica, ako izuzmemo pripreme i odmor, onda je to 50 mečeva za sedam meseci, sedam mesečno, ubitačan ritam i konstantan. S obzirom na okolnosti, moramo biti zadovljni, moglo je bolje i u ligi i u Ligi Evrope, ali da li je i realno s obzirom na to da smo i letos krpili tim tokom prelaznog roka. Bilo je dobro, ali uvek može bolje – jasan je Milošević.

GOTOV POSAO Pavlović do juna crno-beli, pa u Monako

Sa tri boda u meču protiv Radnika, Partizan će posle dužeg vremena izbiti na drugo mesto.

– Imaju dosta iskusnih igrača, prekaljenih, koji su najveća snaga ovog Radnika. Gledao sam ih protiv Voždovca i Čukaričkog, izgledali su dobro, ekipa su koja može svima da napravi problem, posebno u Surdulici. Čeka nas težak protivnik, koji nas je nekoliko puta kaznio na svom stadionu. Potrebna nam je pobeda za početak, bitno je da završimo ovu sezonu sa tri boda. Većina ljudi u najvećoj meri pamti poslednje šta se desilo.

Mnogo kikseva u prvenstvenoj meri je u značajnoj meri pokvarilo sliku o ostvarenom na evropskoj sceni, gde je i pored osvojenog trećeg mesta utisak izuzetno povoljan.

– Imamo u Partizanu dodatni problem, jer u našoj ligi nemamo pravo na grešku, svaka je skupa, svaka utakmica je na život i smrt, zato ostavlja malo prostora da radite na poboljšanju igre, formiranju i forsiranju mladih igrača, hteo neko da prizna ili ne, uspeli smo, ali smo i platili cenu kroz bodove. A ne vidim kako bi moglo da se zaokruži sve: da imamo rezultat, forsiramo klince, i da nam ekipa vredi više. U ovim uslovima je to teško, skoro nemoguće.

Kada su u pitanju pojačanja, najviše se govori o dvojcu iz Javora Petkoviću i Kuveljiću, interesantan je kapiten Čukaričkog Marko Docić, ali bi, pre svih, u Partizanu tokom zime mogao da završi Slobodan Rajković.

– U zadovoljavajućem je fizičkom stanju. Boban je dobro, može biti spreman maksimalno za proleće, ako ostane ovde. Rekao sam mu da mu pravimo uslugu što trenira sa nama, vodili smo neke razgovore i nije isključeno da završi sa nama. Rajković je igrač koji može da donese dodatni kvalitet ovoj ekipi. Ako taj posao završimo, biće prezadovoljan. Prethodnu sezonu je igrao skoro sve utakmice u Italiji, a takmičarski ritam može da se dostigne tokom priprema.

Pohvalio je trener Partizana na kraju strance za učinak ove jeseni.

– Svi stranci su nam doneli golove i asistencije, sve su to momci sa dobrim karakterom, posvećeni, davali su sebe za ekipu i kad nisu igrali dobro. Uvek postoji problem adaptacije stranaca na domaće igrače, a doći do hemije nije uopšte lako. Mi smo imali sreće da, osim što smo izabrali dobre igrače, izabrali smo i fenomanalne momke i ekipa ih je prihvatila – zaključio je Milošević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter