Izvor:
12.11.2016 u 17:44
0

Optimizam sa pokrićem: Orlovi krote zmajeve za put u Rusiju!

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 u Kardifu igra možda i ključnu utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Ukoliko ostvare pobedu orlovi bi napravili ogroman korak ka Mundijalu.

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović isti;e da će naša ekipa učiniti sve da pobedi Vels u Kardifu.

– Spremni smo za agresivnu igru Velsa. Treba sve staviti u službu kolektiva, jer mi smo ekipa, tako smo i delovali na početku kvalifikacija i to treba da zadržati. Mnogo toga zavisi od današnje utakmice. Veoma je teško pobediti jednu ekipu tri puta uzastopno, čak i slabije rivale od Velsa. Učinićemo sve da pobedimo, da budemo na nivou sa početka kvalifikacija – rekao je Ivanović i dodao.

– Dobro je što u timu imamo nekoliko igrača koji igraju ili su nastupali na Ostrvu. To je veliki plus. Ovde se igra specifično. Bićemo na velikom ispitu. Moramo da uradimo mnogo stvari da bismo mogli da izvučemo dobar rezultat. Pred nama je najteža utakmica od početka kvalifikacija u kojoj možemo mnogo da dobije – zaključio je kapiten Srbije.

Vels – Srbija (20.45)

Stadion: Kardif siti. Kapacitet: 33.000 Početak: 20,45 (TV Arena 1, RTS). Sudija: Alberto Undaino Maljenko (Španija)

VELS: Henesi, Čester,Dejvids,Vilijam (K),Ganter, Ledli, Alen, King, Tejlor, Bejl, Voks.

SRBIJA: Stojković, Maksimović, Ivanović (k), Nastasić, Rukavina, Milivojević, Matić, Mladenović, Tadić, Mitrović, Kostić.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Fudbalski savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter