Izvor:
11.12.2019 u 10:37
0

ZAGREVANJE PRED ZVEZDIN KLJUČNI MEČ U ATINI: Pogledajte kakvu zajedničku koreografiju spremaju bratske navijačke grupe! (FOTO)

Pogledajte kako izgleda stadion Olimpijakosa veče pre utakmice jeseni.

Crvena zvezda izašla je u utorak na glavni teren stadiona "Karaiskakis", gde su igrači, stručni štab i novinari iz Beograda videli spreman dom Olimpijakosa.

Sjajan, moderan atinski stadion ugostio je Vladana Milojevića i ekipu, a u sredu od 21 čas ugostiće i navijače Zvezde, "Delije", koje će dobiti bratski doček navijačke Grupe Gate 7, sa kojom su u tradiocionalno dobrim odnosima.

Preko velikog dela istočne tribine u sredu će biti podignuta velika koreografija sa ćiriličnim napisom "DELIJE", koja je spremna i postavljena pre treninga crveno-belih.

Pogledajte fotografije…

Dok su igrači izlazili na trening, definitivno je otklonjena dilema i oko spremnosti Ričmonda Boaćija, koji nije bio na fotografijama ekipe sa aerodroma u utorak ujutru. Napadač iz Gane ipak je stigao u Pirej i pridružio se igračima na večernjem treningu, što znači da će konkurisati za mesto u timu u najvažnijoj utakmici polusezone na izmaku.

POGLEDAJTE ATMOSFERU IZ KLUBA KADA SE UDRUŽE NAVIJAČI OLIMPIJAKOSA I ZVEZDE

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter