Izvor:
10.12.2019 u 17:53
0

MARIN PORUČUJE IZ „SVOG“ PIREJA Proleće u Evropi veliki motiv

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin izjavio je da ne postoji veći motiv od toga da preko Olimpijakosa u Atini njegov tim nastavi takmičenju u Evropi.

Prvaku Srbije na zatvaranju Lige šampiona potreban je najmanje remi kako bi ostao ispred Olimpijakosa i otišao u Ligu Evrope.

– Svi znaju kakva je ovde atmosfera, naravno da smo pričali o tome. Olimpijakos će imati veliku podršku sa tribina, stvoriće se ambijent da se igra ofanzivno i mnogo će im to biti od pomoći. Ipak, spremi smo za to i nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu – rekao je Marin na konferenciji za novinare u Atini.

Kao bivši član Olimpijakosa nema zbog toga poseban motiv.

– Da igramo Evropi i na proleće je najveći motiv svima nama, pa i meni – podvukao je on.

Marin se posle skoro godinu i po dana vraća na isto mesto, odakle je iz Olimpijakosa stigao u Crvenu zvezdu.

– Lepo je vratiti se ovde, gde sam imao puno uspeha. Osvajali smo titule, ostvarili mnogo velikih pobeda, ali sada ću dati sve od sebe za Zvezdu kako bismo ispisali istoriju – zaključio je najbolji fudbaler crveno-belih.

Utakmica 6. kola B grupe Lige šampiona Olimpijakos – Crvena zvezda na programu je sutra na stadionu Karaiskaki od 21 sat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter