Izvor:
06.12.2019 u 20:32
0

OPORAVAK VEZISTE MARKOVIĆA IDE NA BOLJE: PARTIZAN će moći da računa na njega naredne sezone!

Oporavak hitronogog veziste od povrede aduktora ide bolje nego što se očekivalo, pitanje je dana kada će se uključiti u trenažni proces sa saigračima.

NEĆE Partizan u poslednjoj evropskoj utakmici moći da računa na neke standardne prvotimce, ali bi vrlo lako mogao da bude jači za Lazara Markovića. Hitronogi vezista je povredio aduktor tokom oktobarske reprezentativne pauze, prve prognoze su govorile da se sigurno neće oporaviti do kraja prvog dela sezone, ali je oporavak, očigledno, išao bolje od planiranog.

– Osećam se sve bolje i nadam se da bih mogao na teren već do kraja jeseni – rekao je nedavno za klupsku televiziju Lazar Marković.

Poslednja letnja akvizicija crno-belih trenira žestokim ritmom individualno i pitanje je dana kada će se uključiti u trenažni proces sa saigračima. Kako saznajemo, Marković bi narednih dana mogao da dobije zeleno svetlo medicinskog tima da izađe na teren već u četvrtak protiv Astane. Ta opcija, ipak, i nije toliko realna ukoliko se ima u vidu rizik zbog Markovićeve rovitosti, a uz to duel šestog kola grupe L Lige Evrope protiv Kazahstanaca u Humskoj nema nikakav takmičarski značaj.

Povratnik u redove crno-belih je pre povrede, zarađene početkom oktobra, odigrao sedam utakmica za Partizan i proveo na terenu ukupno 333 minuta. U Ligi Evrope je odigrao 27 minuta protiv Alkmara u Beogradu i poslednjih 12 minuta u pobedi nad Kazahstancima u Astani. U Superligi je sakupio 223 minuta na četiri odigrane utakmice. Prvi gol u drugom mandatu u Humskoj postigao je protiv Proletera u Novom Sadu, a na gostovanju Javoru u Ivanjici Marković je bio dvostruki strelac.

BEZ MILETIĆA I NATHA

CRNO-BELI će biti značajno oslabljeni u poslednjem evropskom meču ove jeseni protiv Astane, s obzirom na to da Savo Milošević sigurno neće imati na raspolaganju dvojicu startera Nemanju Miletića i Bibrasa Natha.

Pouzdani defanzivac je povredio koleno protiv Napretka i za njega je prvi deo sezone završen, dok je Izraelac Bibras Natho na gostovanju Alkmaru u Hagu zaradio treći žuti karton u grupnoj fazi koji povlači pauzu od jednog meča.

kurir.rs
Foto: facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter